Ecostar 6000 kompl m solc. T/E - EU (hyllevare)

kr 16 917,00
In stock
SKU
25829
ECOSTAR 6000 for RAINSTAR T/E - EU

No Related Posts

   Frequently Asked Questions and Answers


Bli mer effektiv og økonomisk – få maksimalt utbytte av ressursene dine!


Dette prinsippet står sentralt i utviklingen av vanningsteknologi hos Bauer Group. For å oppnå en slik optimal bruk trenger man en nøyaktig produsert og godt synkronisert maskinvare, men også en profesjonelt integrert styring for hele systemet.

 

Den 4,3-tommers LED-berøringsskjermen gjør kontrollen av vanningssystemet utrolig enkelt. Brukeren kan raskt få tilgang til funksjoner for en optimal vanning av overflater med bare noen få trykk på den enkle og logisk strukturerte skjermen. Grunnleggende funksjoner som "start", "stopp" eller justering av tilbaketrekningshastighet (eller nedbørsnivå) kan også velges ved hjelp av knappene på skjermen. Ecostar 6000-brukere kan lagre opptil 12 forskjellige programmer og forhåndsdefinerte parametere for forskjellige overflater. Som et resultat kan man individuelt definere tilbaketrekningshastighet, forvanning, ettervanning og hastighetssoner, og hente innstillingene umiddelbart under drift, som er noen av fordelene med Ecostar 6000.

 

Registrerer vannforbruk

 

I moderne landbruk blir innsamling av data for evaluering av aktiviteter på et felt stadig viktigere. Takket være en digital inngang sender vannmåleren i Bauers Rainstar-modeller et signal til Ecostar, som lagrer mengden vann som forbrukes i hver bevegelse i en tabell, sammen med dato og klokkeslett. Disse dataene kan deretter overføres til en datamaskin via USB. Skjermen på selve enheten viser parametere som vannforbruk siden siste start, vannforbruk siden siste vanning, eller totalt forbruk.

 

Ved å trykke på en knapp kan produsentene bytte systemdriftsmodus fra tilbaketrekningshastighet i meter/time til nedbørsmengde. Dessuten kan en timer programmeres for å tillate drift av en ekstra spreder, som vanner området rundt vanningsmaskinen. En annen funksjon er muligheten for å programmere en definert rørlengde, som aktiverer en signallampe når mållengden er nådd ved røruttaket, og advarer føreren om at rørenden er nådd.

 

Betjening via mobiltelefon

 

Ecostar 6000 kan enkelt styres via SMS, slik at bonden ikke trenger å kjøre til åkeren for hver justering av vanningscomputeren. Bonden kan ikke bare starte/stoppe maskinen eller justere tilbaketrekningshastigheten på avstand. Han kan også sjekke maskinens gjeldende status. Alle feilmeldinger videresendes automatisk til en mobiltelefon, og opptil fire forskjellige telefonnumre kan programmeres. For å muliggjøre en nøyaktig feilanalyse, lagrer kontrollpanelet også de siste operasjonstrinnene. Når enden av PE-røret er nådd, informerer Ecostar brukeren med et signal, noe som hjelper ham med å spare tid og optimalisere vanningen.


Passer til Ecostar 4000S, 4100, 4200 og 4300.


Bauer vanningsvogner, pumper, gjødselmiksere og separatorer

 

Grønt Maskin har valgt Bauer i Østerrike som leverandør av vanningssystemer og gjødselutstyr. Selskapet har levert landbruksutstyr i over 90 år og er et land med lange tradisjoner innenfor industri og produksjon. Kvalitet, hardt arbeid og mot er høyt verdsatte tradisjonelle verdier. Bauer har over 650 ansatte og produktene selges i over 100 land.

 

Vi i Grønt Maskin har forhandlet Bauervogner i mer enn ti år, og landbruksmaskinene er driftssikre, solide og lette å betjene. Bauer er svært opptatt av å levere produkter av høyeste kvalitet og det bærer deres utstyr preg av.

 

Bauer vanningsvogner er synonymt med kvalitet og brukervennlighet og kommer i ulike størrelser. Vi i Grønt Maskin hjelper deg å finne riktig dimensjon og lengde som passer nettopp deg – for best utnyttelse av dine vanningsressurser og dermed en topp avling!

 

Grønt Maskin setter kundetilfredshet svært høyt og vi er behjelpelige med igangkjøring og opplæring på produktet. Vi gjør vårt ytterste for å bidra med førsteklasses service.

 

Mer informasjon
Vekt 1.000000
Lager status Bestillingsvare
Lagerenhet STK
Referansenummer: 8343738
Write Your Own Review
Du omtaler:Ecostar 6000 kompl m solc. T/E - EU (hyllevare)
Search engine powered by ElasticSuite