Maschio CABLE FOR 3 BUTTON JOYSTICK

kr 3 735,00
In stock
SKU
26048

No Related Posts

   Frequently Asked Questions and Answers


Maschio Gaspardo åkersprøyter, tåkesprøyter og slepesprøyter

Den italienske bedriften har levert landbruksutstyr siden 1964, deriblant sprøyter. Konsernet har fabrikker globalt og har over 1900 ansatte. Vern av miljø og økosystem har alltid stått sentralt i produksjonen og Maschio Gaspardo har fått flere nasjonale og internasjonale priser og sertifiseringer.

Grønt Maskin har hatt Maschio Gaspardo som leverandør av sprøyter i flere tiår. Bakgrunnen er de velkjente og etablerte komponentene som Arag kontrollsentral, Comet pumper og TurboDrop dyser i 3/5 dyseholder. Alle komponentene er montert på en fabrikklakkert/galvanisert kraftig stålramme og leveres selvfølgelig med CE-godkjenning.

Grønt Maskin tilbyr sprøyter i svært høy kvalitet til riktig pris. Vi har god tilgang til deler og høy servicegrad er en selvfølge! ‍

Vi ønsker å standardisere våre sprøyter slik at du som kunde får det produktet som du er vant til, uansett hvor i Europa komponentene er satt sammen. Dette sikrer deg den samme gode kvaliteten og ikke minst tilgang til service og reservedeler, slik det alltid har vært.

 

Mer informasjon
Lager status Bestillingsvare
Lagerenhet STK
Referansenummer: UA0600481R
Write Your Own Review
Du omtaler: Maschio CABLE FOR 3 BUTTON JOYSTICK
Search engine powered by ElasticSuite