Omnivent Lagringssystem - letterbox ventilation

kr 0,00
In stock
SKU
31842
  • Perfekt tørkeytelse
  • Ventilasjon per rekke og høyder på kasser
  • Hovedsakelig egnet for mindre partier

No Related Posts

   Frequently Asked Questions and Answers


Hvorfor et kasselagringssystem?

I et kasselagringssystem brukes åpningene til kassene som luftkanaler. I trykkveggen kan hver kasseåpning dekkes med en klaff. Som et resultat kan du kontrollere per rekke og per høyde om luft strømmer gjennom kanalen.

Derfor er kasselagringssystemet svært fleksibelt i bruk, noe som gjør det egnet når det er mye mangfold i produktet ditt. Kasselagringssystemet kalles ofte en "tørkevegg", og det er det en grunn til! Systemet har utmerket tørkeytelse. Husk at systemet hovedsakelig egner seg for mindre partier, fordi rekkelengder er begrenset til 8 til 10 kasser.

Hvordan virker det?

Viftene presser luft ned, og forårsaker et overtrykk i veggen og i åpningene til kassene. Dette overtrykket tvinger luften gjennom bunnen av kassen, og gjennom produktet. Eventuell luftbehandling, som oppvarming, skjer i trykkveggen. Inntaksluker er plassert i trykkveggen, over viftene. Plasseringen av utløpslukene er fleksible.

Lukkede bokser

I et kasselagringssystem bruker vi vanligvis lukkede kasser (selv om det ikke er et must). Disse kassene har ingen åpninger mellom platene. Derfor vil all luft som kommer inn i kassen gjennom bunnen faktisk strømme gjennom produktet. Den kan ikke slippe ut via åpninger i sidene av kassene, noe som gjør systemet mer effektivt. Foretrekker du å ikke bruke lukkede kasser? Det er greit, men da anbefaler vi å bruke mer ventilasjonskapasitet.

Mest brukt til:

  • Løk
  • Sjalottløk
  • Hvitløk
Mer informasjon
Lager status Bestillingsvare
Lagerenhet STK
Produktgruppe Letterbox ventilation
Write Your Own Review
Du omtaler:Omnivent Lagringssystem - letterbox ventilation
Icon Label Beskrivelse Type Size Last ned
pdf Produktblad Produktblad pdf 1.1 MB Last ned
Search engine powered by ElasticSuite